Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mar Blau, Cala Millor

Mallorský hotel Mar Blau

Čtyřhvězdičkový hotel Mar Blau stojí na okraji letoviska Cala Millor, asi 500 m od kilometry dlouhé písečné pláže. Oblíbená pobřežní promenáda s obchody, příjemnými restauracemi a bary je vzdálena přibližně 900 m. Autobusovou zastávku najdete poblíž hotelu.

Plně klimatizovaný, vkusně zařízený hotel se skládá z hlavní budovy a tří obytných budov, postavených ve stylu mallorských vil. Ve čtyřech budovách se nachází 184 obytných jednotek, do tří pater vás vyvezou 4 výtahy. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí, posezení a internetovým koutek (1 terminál). K hotelu dále patří bar s venkovní terasou, pódium, společenská a televizní místnost, restaurace.

Venku je rozlehlá zahrada, velký plavecký bazén, několik slunečních teras na opalování, poolbar a snackbar s částečně zastřešenou terasou. Lehátka a slunečníky jsou v ceně, ručníky na kauci.
Mimo hlavní sezónu je v provozu krytý bazén. K hotelu patří také finská sauna a pára. Pro děti je připraven miniclub (3 - 17 let), dětské hřiště a bazén.

V ceně ubytování je volejbal, stolní tenis, vodní pólo, bingo, elektronické šipky, boccia a další společenské hry, organizované výlety, nordic walking. V hotelu je klimatizované fitness (cca 50 m²), pravidelně se konají sportovní programy a kurzy, aerobik, bodystyling, relaxační cvičení, cvičení ve vodě, jogging.

Několikrát týdně se koná večerní program se show a tancem.
Za poplatek si můžete půjčit kolo a zahrát billiárd. Poblíž hotelu najdete jízdárnu a 6 tenisových kurtů, ve vzdálenosti 5 – 10 km od hotelu se nacházejí 3 golfová hřiště.

Studia typu A (asi 30 m², max. 2 dospělí + 1 dítě) mají kombinovaný obývací pokoj s místem pro spaní, kuchyňský a jídelní kout. Jsou vybavené koupelnou, WC, fénem, klimatizací (topením), telefonem, sejfem, televizí s hudebním kanálem, balkónem nebo terasou.
Apartmány typu B (asi 39 m², max. 3 dospělí + 1 dítě) jsou vybaveny stejně, ale mají navíc oddělenou ložnici.
Pokoje se denně uklízí, ručníky se mění 5x týdně, ložní prádlo 2x týdně.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu s teplými i studenými pokrmy. V hotelu se pravidelně konají gastronomické show a tematické večery, k večeři je vyžadováno slušné oblečení. Od 11.00 do 23.00 se podávají různé snacky, odpolední káva, čaj, koláče, pečivo a zmrzlina pro děti. Po celý den jsou v ceně až do půlnoci místní alkoholické i nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Mallorský hotel Mar Blau - ubytování
Mallorský hotel Mar Blau - ubytování
Mallorský hotel Mar Blau s bazénem

Místo

Komentáře

V tomto hotelu jsme byli velmi spokojení. Vše bylo v pořádku. Personál byl velmi příjemný, vždy se ptali, zda je vše OK. Stravování all inclusive bylo velmi dobré, výběr jídel byl velmi pestrý. Každý si vybral, i labužníci. Výborné animační programy i skvělí animátoři. Skvělý byl hlavně kurz plavání pro děti.

Mallorca na Facebooku