Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mar I Vent, Banyalbufar

Pohled na hotel Mar I Vent, Mallorca

Pohoří Serra Tramuntana lemuje severozápadní část ostrova Mallorca. Hotel Mar I Vent je umístěný uprostřed tohoto pohoří a pro ty, kteří hledají ticho, klid a odpočinek, je určitě to správné místo. Okolí hotelu je vhodné zejména pro dlouhé procházky, při kterých se dá dokonale poznat charakteristická krajina této části ostrova. Cesty vedou podél příkrého pobřeží Mallorky. Centrum městečka Banyalbufar je od hotelu vzdálené jen 100 m, je zde i několik nákupních možností, na pláž je to asi 500 m. Transfer z letiště trvá asi 40 minut.

Již po generace se o pohodlí hostů stará rodina nynějšího majitele. Hotel je zařízen klasicky s typickými místními prvky. V hotelu se nachází restaurace s mallorskou kuchyní, bar, terasa s krásným panoramatickým výhledem. V areálu hotelu je bazén se sladkou vodou, u něj jsou k dispozici lehátka, slunečníky a osušky (zdarma).
Pro sportování je k dispozici tenisový kurt.

Ubytování je ve dvoulůžkových pokojích (15 – 20 m2) a v prostorných junior suitách (30 – 35 m2), které jsou vybaveny telefonem, trezorem, topením i klimatizací, fénem, sprchou, WC, balkónem s výhledem na moře.

Pobyt lze zakoupit se snídaní nebo s polopenzí (snídaně a večeře). Snídaně probíhá formou švédského stolu, pro spáče je připravena pozdní snídaně (až do 12 hodin), večeře je servírovaná o 3 chodech (výběr z pokrmů).

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Mar I Vent, Banyalbufar - možnost ubytování

Komentáře

Pobyt se nám v hotelu velmi líbil. Bydleli jsme v junior-suitě, která byla dost prostorná, měla ale malý balkón. Hotel leží na odloučeném klidném místě. Byla zde jen velmi malá pláž, bez jakékoliv další vybavenosti, kde dost "kypěla" voda.

Mallorca na Facebooku