Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mayurca, Cala Canyamel

Hotelový areál Mayurca s bazénem, Mallorca

Hotel Mayurca má klidnou tichou polohu, leží jen několik minut pěší chůze od centra městečka Canyamel. Písečná pláž je ve vzdálenosti asi 100 m, v pěkné zátoce, ke které se jde přes piniový lesík.

O hotel a hosty se starají samotní majitelé, k dispozici je 25 pokojů na 3 patrech. V hotelu najdete dále recepci, výtah, salónek s barem a internetovým koutkem a satelitní TV, restauraci s nekuřáckou částí. Všechny společné prostory jsou klimatizované. Součástí hotelu cukrárna se sluneční terasou.
V pěkné, pěstěné zahradě je bazén s integrovaným dětským bazénkem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, u bazénu bar.
V ceně pobytu je vířivka (ve večerních hodinách), posilovna, volejbalové hřiště. Za poplatek je možno si zahrát kulečník, využít saunu, na různých golfových hřištích jsou možné slevy (domluva a rezervace na recepci), přibližně 100 m od hotelu je 16 tenisových antukových kurtů. Hotel občas na terase u bazénu pořádá taneční večery, v hlavní letní sezóně 1x týdně.

Ubytování je možné v různých pokojích. Všechny pokoje jsou renovované a individuálně zařízené. Mají telefon, satelitní TV s hudebním kanálem, regulovatelnou klimatizaci/topení, trezor, koupelnu/WC, fén, balkón. V některých pokojích je k dispozici minibar (naplnění za poplatek).
Další ubytování je možné v pokojích typu suite, jsou stejně vybavené jako dvoulůžkové pokoje, navíc disponují samostatným salónkem nebo druhým samostatným pokojem se samostatným lůžkem.

Stravování : snídaně formou švédského stolu, při pěkném počasí se dá snídat na terase před restaurací.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorca, hotel Mayurca - možnost ubytování

Komentáře

Kdykoliv bych si opět zakoupila pobyt v tomto hotelu. Ten klid byl prostě božský. Nejvíce se mi líbil pocit „že patřím k hotelové rodině“. Personál nás oslovoval jmény a i nás občas pozval na skleničku. Hotelový areál má klidnou polohu a u bazénu se dá bezvadně odpočívat. Personál vždy příjemný a ochotný, dostali jsme také několik cenných tipů. Doporučuji zapůjčit přes hotelovou recepci auto, pro výlety naprostá nezbytnost. K pláži je to necelé 2 minuty chůze, pláž leží v zátoce a není přeplněná.

Mallorca na Facebooku