Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Melia Cala D'or, Cala D'or

Hotel Melia Cala D'or na Mallorce

Hotel Melia Cala D'or leží v jednom z nejkrásnějších koutů Baleárských ostrovů. Je vzdálený jen 250 m od pláže s jemným pískem, která je v zátoce Cala Gran, centrum městečka Cala D’Or je také 250 m.

Velmi klidný a tichý areál sestává ze 4 dvoupodlažních budov s celkem 49 pokoji. Je ideální volbou pro hosty, kteří vyhledávají relaxační dovolenou v povzneseném prostředí. V hotelu najdete výtah, salónek se satelitní TV, restaurace s terasou, piano-bar, u bazénu bar Sa Paretra. V překrásné tropické zahradě je bazén se sladkou vodou s integrovanou vířivkou a dětským bazénem, také sluneční terasa s lehátky, slunečníky a osuškami (v ceně). Pro malé turisty je tu dětské hřiště.
Ke sportovním aktivitám slouží stolní tenis, badminton, kroket (v ceně pobytu). Ve vnitřní části hotelu se nachází vytápěný krytý bazén s vířivkou, spa-areál s posilovnou, saunou, párou, biotermálními sprchami.
Za poplatek je možné vypůjčit si kola, domluvit masáže a na pláži různé vodní sporty. Pro hotelové hosty existují speciální tarify na 8 km vzdáleném golfovém hřišti Vall D'Or.

Komfortní dvoulůžkové pokoje jsou rozložené kolem zahrady, zařízené v typickém mallorském stylu. Mají koupelnu s hydromasážní vanou, fén, župany, sedačku, telefon, trezor, satelitní TV s DVD, minibar, klimatizaci/topení, balkón nebo terasu. Dvoulůžkové pokoje lze obsadit také jen 1 osobou.
Další ubytování je možné v junior-suitách (pro 2 až 4 osoby): tyto pokoje zaujmou svým elegantním a vkusným stylem. Jsou stejně vybavené jako dvoulůžkové pokoje, jsou ale prostornější a vedle kombinované obývací ložnice s gaučem na spaní mají navíc i samostatnou ložnici, vybavený kuchyňský kout, některé samostatnou sprchu. Maximální obsazení: 3 dospělé osoby + 1 dítě.

Stravování formou polopenze (snídaně a večeře): snídaně formou bohatého švédského stolu, večeře je servírované menu o třech chodech (výběr z hlavního jídla). Pravidelně jsou pořádány ukázky vaření.

Hotel Melia Cala D'or - ubytování

Komentáře

Byli jsme velmi spokojení. Zvláště pěkný hotel, co se týká designu a vybavení. Individuální ovládání klimatizace bohužel nefungovalo. Rušivě působilo, že personál občas povlékal postele ve chvíli, kdy jsme se chystali na večeři. Na „ Do not disturb“ = nerušit nebyl brán zřetel. Součástí pokoje byl velký balkón s komfortními proutěnými křesly. Polohou se jedná spíše o odloučený hotel. Jídlo a nápoje ve velmi slušné kvalitě, strava různorodá. Se sportovními aktivitami nemáme zkušenost. Není tu dlouhá pláž, jen malé, zato velmi pěkné zátoky ve skalnatém pobřeží. V létě tu zřejmě bude přeplněno. V dubnu to nebyl problém, protože se ještě nikdo nekoupal. Bazén leží v krásném zahradním areálu.

Mallorca na Facebooku