Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Natura Playa, Alcudia

Bazén u hotelu Natura Playa v Alcudii

Hotel Natura Playa leží téměř na hranici s přírodním parkem S'Albufera, který je známý svými stezkami pro dlouhé procházky. Do městečka C'an Picafort je to asi 4 km, přístav Puerto de Alcudia je vzdálen necelých 6 km. Spojení zajišťuje pravidelná autobusová doprava, zastávka autobusu je přímo před hotelem. Transfer z letiště do hotelu trvá něco přes 1 hodinu.

Plně klimatizovaný apartmánový hotel, oblíbený zejména u rodin s dětmi, má restauraci, snack-bar se satelitní TV, internetový koutek, výtahy, krytý bazén. V rozsáhlé zahradě s piniemi je sladkovodní bazén s oddělenou dětskou částí. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdrama, osušky lze zapůjčit proti kauci.

Všechny bytové jednotky jsou prostorné a komfortně vybavené. Mají telefon, satelitní TV, trezor, kuchyňský kout, ledničku, klimatizaci, fén, koupelnu, sprchu, WC, balkón. Studia (1 místnost) mají kombinovanou obývací ložnici, lze připlatit výhled na moře. Apartmány (2 místnosti) jsou stejně vybavené, mají navíc oddělenou ložnici a také si lze připlatit výhled na moře a to buď boční anebo přímý.

Polopenze (snídaně a večeře) formou švédského stolu s rozmanitou nabídkou pokrmů. U pánů se u večeře předpokládají dlouhé kalhoty.

Aby nebyla dlouhá chvíle, jsou přes den pořádány různé animační programy a 2x týdně je pořádána večerní zábava. V ceně pobytu je také vířivka, posilovna, stolní tenis, místnost na kola. Za poplatek sauna, masáže, kosmetické služby, půjčovna kol. Pro děti je k dispozici dětské hřiště, miniklub (pro děti 4 až 12 let), minidiskotéka, dětské animace.

Hotelová pláž - Natura Playa, Alcudia

Komentáře

Vše bylo krásné jak ve snu. Po probuzení okamžitě pohled na moře. Kdykoliv jsme si mohli užívat pláže a moře. Jídlo lahodné. Personál byl opravdu velmi příjemný. Okamžitě bychom si dovolenou v tomto hotelu zopakovali.

Mallorca na Facebooku