Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neptuno, Playa De Palma

Hotel Neptuno s bazénem, Mallorca

Hotel Neptuno leží v centru oblíbené oblasti Playa De Palma, od pláže je oddělen promenádou.

Klidný a plně klimatizovaný hotel má 3 patra, výtah, přijímací halu s recepcí a sedačkou, společenskou místnost se satelitní TV a hracími stoly, bar, jídelnu a kafetérii s terasou. Venku najdete plavecký bazén s dětským bazénkem, letní terasu, lehátka, slunečníky a malé dětské hřiště.
Bez poplatku je pro hosty hotelu tenisové hřiště s pevným povrchem a s umělým osvětlením, stolní tenis, 2 whirlpooly, sauna, fitness, krytý bazén (otevřen do 31.5. a od 1.10.). Za poplatek masáže na vyžádání.

Moderně a velmi vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou/WC, vanou, fénem, zrcadlem na líčení, satelitní TV s hudebním kanálem, připojením na internet (za poplatek), telefonem, minibarem, klimatizací/topením, trezorem k pronájmu a balkónem. Prostorné pokoje Superior mají stejné vybavení, navíc mají pohovku a vanu s whirlpoolem a oddělenou sprchou.
Apartmány nabízí stejné vybavení jako Superior, mají ale navíc oddělenou místnost.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. 2x týdně hotel pořádá snídani s vybranými pochoutkami a sektem a slavnostní večeři, kde je vyžadováno vhodné oblečení.

(údaje jsou za poplatek)

Mallorca, hotel Neptuno - možnost ubytování

Komentáře

Byl jsem se vším spokojen, ale nemůžu vše zhodnotit, protože jsem jel na dovolenou v prvním lednovém týdnu. Tento hotel můžu jen doporučit, ovšem nevím, jestli je zde klid během letních měsíců (okolí hotelu, pláž, četné bary, hospody,..). Hotel odpovídal zcela mým očekáváním, rád bych zde strávil ještě jednou svou dovolenou. Na personál mám velmi dobré vzpomínky. Hotel leží v centru dění, vzdálenost k zastávce autobusu do Palmy 1 minuta, jízda trvá celkem 10 minut, cena 1,25 euro za jednosměrnou jízdenku – super! Díky mnoha nabídkám cenově výhodných výletů od rozličných cestovních kanceláří může člověk během několika dní poznat velkou část ostrova a mnoho se dozvědět. Jídlo a pití bylo velmi rozmanité, velký výběr čerstvého ovoce ke všem jídlům, vše velmi chutné. V hotelu se nachází krytý bazén a sauna. Obojí je přístupné bezplatně od 7:00 do 19:00 hodin. Bazén i sauna jsou velmi čisté a udržované.

Mallorca na Facebooku