Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Orient Beach Club, Sa Coma

Mallorca a hotel Orient Beach Club

Poloha

4-hvězdičkový hotel Orient Beach Club se nachází v prázdninové oblasti Sa Coma na španělském ostrově Mallorca.

Od rozlehlé a široké pláže s jemným pískem v zátoce je vzdálen asi 300 metrů. Do místního centra a restauracemi, bary a obchody je to jen několik minut pěší chůze. Sousední městečko Cala Millor je 3 km daleko.

Zařízení

Plně klimatizovaný a komfortní prázdninový hotel střední třídy se rozkládá uprostřed středomořské zahrady s palmami na ploše cca 15 000 m2. Skládá se z hlavní budovy a dvou vedlejších budov.

K ubytování nabízí 240 obytných jednotek, dále k jeho zařízení patří výtahy, velká vstupní hala s recepcí (trezory k pronájmu) a posezením, internetový koutek a internetové připojení WLAN (za poplatek), společenská místnost s televizním koutkem, bar, restaurace s venkovní terasou.

Venku jsou umístěné plavecké bazény, dětský bazén, sluneční terasy a také otevřené jeviště, na kterém se konají večerní open air představení. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, ručníky proti kauci.

Sport a wellness

Hotel pořádá organizované výlety a túry, nordic walking, zdarma je 1 tenisový kurt, stolní tenis a speedminton. Ve večerních hodinách se koná živá hudba, tanec, show a různé hry. Pro nejmenší hosty je připraven mini club a dětské hřiště.

V ceně ubytování je klimatizované fitness centrum (cca 60 m²) s kardio přístroji a místnost (cca 100 m²) pro bodystylingové kurzy, relaxační cvičení a aqua fit. Ve wellness centru najdete saunu, parní lázeň, jacuzzi, relaxační zónu a krytý bazén.

Za poplatek jsou kosmetická ošetření, anti-stresové procedury a péče o obličej, různé masáže, aromaterapie, zábaly, manikúra a pedikúra. Zpoplatněné jsou také vodní sporty na pláži.

Ubytování

Vkusně zařízené apartmány (cca 40 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, kombinovaným obytným prostorem a ložnicí (3. a 4. osoba), oddělenou ložnicí, klimatizací, kuchyňským koutkem (mikrovlnná trouba), malou jídelnou, telefonem, satelitní TV a balkónem. Za příplatek je výhled na moře.

Maximální obsazenost: 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti. Úklid apartmánů se provádí denně, výměna ručníků 5x týdně, výměna ložního prádla 2x týdně.

Stravování

All inclusive - snídaně formou bufetu, pozdní snídaně až do 11:30 hodin, obědy a večeře formou bufetu, kuchařská show a tématické večery, 1x týdně gala večeře. Odpolední káva / čaj a koláče, zmrzlina pro děti. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Mallorca a hotel Orient Beach Club - pláž
Mallorca a hotel Orient Beach Club - bazén
Mallorca a hotel Orient Beach Club - terasa
Mallorca a hotel Orient Beach Club - wellness
Mallorca a hotel Orient Beach Club - ubytování

Místo

Hotel Orient Beach Club, Sa Coma 39° 34' 45.6204" N, 3° 22' 31.242" E
Location

Mallorca na Facebooku