Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palia Marie Eugenia, Calas De Mallorca

Hotelový areál Palia Marie Eugenia na Mallorce

Hotel Palia Marie Eugenia se nachází v letovisku Calas de Mallorca, jen asi 500 metrů od pláže. Vzdálenost od centra města Porto Cristo je přibližně 10 km.

Klimatizovaný hotel s 203 pokoji na 7 patrech disponuje přijímací halou s recepcí, společenskou místností, televizní místností, internetem na recepci (za poplatek), barem a restaurací.
Vedle hotelu se nachází plavecký bazén s odděleným dětským bazénkem, letní terasa s lehátky a slunečníky (v ceně).

Sport v ceně ubytování: Volejbal, víceúčelové hřiště, lukostřelba, boccia, vodní gymnastika, klimatizovaná fitness tělocvična, sauna, tenis a stolní tenis. Hotel pořádá zábavné animační programy přes den a večerní zábavu s tancem a představením.
V blízkosti hotelu se nachází centrum s vodními sporty, minigolf a jízdárna (vše za poplatek) a ve vzdálenosti 10 km se nachází golfové hřiště.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené telefonem, satelitní TV, trezorem k pronájmu, ventilátorem, koupelnou nebo sprchou a WC a balkónem.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva nebo čaj a snacky, místní alkoholické i nealko nápoje k jídlu a na baru jsou k dispozici od 10:30 do 22:30 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Palia Marie Eugenia - možnost ubytování

Komentáře

Byla to pěkná a odpočinková dovolená. Od tříhvězdičkového hotelu nemůže člověk očekávat už více, určitě se sem někdy vrátíme. Kdo chce bydlet v nejmodernějším hotelu, je zde špatně. Přesto, že toto ubytovací zařízení je už starší, je zde velmi čisto. To platí také pro toalety nebo bazén. Šéf hotelu "Papa" se pravidelně staral o své hosty a byl velmi ochotný. K pláži se jde asi 500 metrů po pobřežní cestičce (strmé pobřeží). Pláž je ale velmi pěkná a malá. Přímo naproti hotelu začíná život. Večer se v městečku otevírají hospody a restaurace, takže někdy je tady až do brzkých ranních hodin pěkně hlučno. Kdo potřebuje klid, měl by si zamluvit pokoj s výhledem na moře. Personál se stále staral o to, aby byly stoly uklizené a co nejrychleji prostřené čisté papírové ubrusy, tím pádem byl vždy k dispozici dostatek volných stolů. Nemuseli jsme nikdy čekat na volný stůl. Jediné, co mohlo některé hosty rušit, byl zápach oleje na smažení, protože v jídelně se neustále připravovalo čerstvé maso a ryby.

Mallorca na Facebooku