Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pollentia Club Maris Resort, Badia De Pollenca

Hotelový resort Pollentia Club Maris na Mallorce

Hotel Pollentia Club Maris Resort leží v zátoce, hned vedle přírodního parku S'Albufera. Od úzké přírodní pláže je oddělený pouze místní komunikací. Do centra městečka Puerto Pollensa je to jen 4 km, do města Alcudia asi 2,5 km. Do obou měst je autobusové spojení, zastávka autobusu je přímo před hotelem.

Rozsáhlý hotelový komplex s 508 pokoji má recepci, internetové připojení WLAN po celém areálu hotelu, restaurace, bary, salónky, obchody. Ve velké zahradě jsou 2 sladkovodní bazény se slunečními terasami. Lehátka a slunečníky u bazénů gratis, osušky na kauci. Pro děti je v areálu miniklub a dětské hřiště.

Pro aktivní sportování je zde 6 tenisových kurtů s umělým trávníkem, osvětlený squashový kurt, lukostřelba, 2 volejbalová hřiště, petanque, putting green, stolní tenis, posilovna, také sauna, turecká pára. Na pláži je za poplatek možnost potápění, surfování, půjčení kol. Golfové hřiště Golf Pollensa je vzdálené asi 5 km. Denně se pořádají různé animační denní a večerní programy.

Ubytování je možné v různých pokojích. Dvoulůžkové pokoje Maris jsou komfortně zařízené s koupelnou/WC, fénem, telefonem, trezorem, satelitní TV, ledničkou, klimatizací, balkónem nebo terasou. Dvoulůžkové pokoje Village jsou stejně vybavené jako pokoje Maris, jsou ale prostornější a navíc mají gauč na spaní.

Stravování formou polopenze, plné penze nebo all inclusive, vše formou vydatných švédských stolů.
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře. Mezi 10:00 – 23:00 hodinou - malé svačiny, mezi 12:00 – 16:00 hodinou v grilrestauraci výběr z jídelního lístku, mezi 16:00 – 18:00 hodinou káva, čaj, moučníky. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje ke všem jídlům a u baru mezi 10:00 – 24:00 hodinou, nápoje do minibaru jsou doplňovány 1x denně.

Hotel Pollentia Club Maris, Mallorca - možnost ubytování

Komentáře

Velmi se nám líbilo a s radostí mohu tento hotel dále doporučit. Pozoruhodné se mi zdálo mezinárodní složení hostů a že mnoho hostů bylo v tomto hotelu již poněkolikáté. Hotelový komplex je velmi pěkný, s mnoha typickými místními rostlinami a rybníčky. Sousedící přírodní park zajisťuje ještě dodatečný půvab. Vilky se optimálně hodí do přírodní scenérie. Ve skříních na pokojích uskladněné vlněné deky ještě voněly máchadlem. Postele byly příjemně pohodlné. Hotelové služby nabízí vše, co si jen lze přát. Personál příjemný a ochotný splnit každé přání. Restaurace velmi čistá, švédské stoly vkusné a chutné, velmi bohaté. Jídlo bylo různorodé a neustále bylo doplňováno, každý si vybral. Ačkoli bylo jídlo v ohřívačích, byla jeho kvalita vždy velmi dobrá, pevné na skus a dobře kořeněné.

Mallorca na Facebooku