Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pollentia Club Resort, Badia De Pollenca

Pohled na hotelový komplex Pollentia Club Resort

Hotel Pollentia Club Resort leží v zátoce, hned vedle přírodního parku S'Albufera. Od úzké přírodní pláže je oddělený pouze místní komunikací. Do centra městečka Puerto Pollensa je to od hotelu jen 4 km, do města Alcudia asi 2,5 km. Komu se nebude chtít jít pěšky, může využít autobusové spojení, zastávka autobusu je přímo před hotelem.

Rozsáhlý hotelový komplex s 508 pokoji má recepci, internetové připojení WLAN po celém areálu hotelu, restaurace, bary, salónky, obchody. Ve velké zahradě jsou 2 sladkovodní bazény se slunečními terasami. Lehátka a slunečníky u bazénů jsou zdarma, osušky na kauci. Pro děti je v areálu miniklub a dětské hřiště.
Pro aktivní sportování je zde 6 tenisových kurtů s umělým trávníkem, osvětlený squashový kurt, lukostřelba, 2 volejbalová hřiště, petanque, putting green, stolní tenis, posilovna, také sauna, turecká pára. Na pláži je za poplatek možnost potápění, surfování, půjčovna kol. Golfové hřiště Golf Pollensa je vzdálené asi 5 km. Každý den se pořádají různé animační denní a večerní programy.

Ubytování je možné v různých pokojích. Dvoulůžkové pokoje Maris jsou komfortně zařízené s koupelnou/WC, fénem, telefonem, trezorem, satelitní TV, ledničkou, klimatizací, balkónem nebo terasou. Dvoulůžkové pokoje Village jsou stejně vybavené, ale jsou prostornější a navíc mají gauč na spaní.

Stravování je možné formou polopenze, plné penze nebo all inclusive. Vše formou vydatných švédských stolů. All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře, mezi 10:00 – 23:00 malé svačiny, mezi 12:00 – 16:00 v grilrestauraci výběr z jídelního lístku, mezi 16:00 – 18:00 káva, čaj, moučníky, místní alkoholické a nealkoholické nápoje ke všem jídlům a u baru mezi 10:00 – 24:00,nápoje do minibaru jsou doplňovány 1x denně.

Hotel Pollentia Club Resort - jeden z bazénů
Hotel Pollentia Club Resort na Mallorce - možnost ubytování

Komentáře

Konec dubna není vhodný termín ke koupání. Vše ostatní bylo fajn. Byli jsme velmi spokojení a Mallorcou příjemně překvapení. Tento hotel rozhodně není vhodný pro vymetače večírků, ale ti, kteří hledají ticho a klid a příjemné prostředí, jsou zde správně. Má velmi výhodnou polohu pro pořádání výletů po ostrově. Je z něj dobře dostupné pohoří Tramuntana, také rozsáhlý záliv Badia de Alcudia. Ač autobusovému spojení nelze nic vytknout, doporučuji zapůjčit auto. Přímo před komplexem je úzká oblázková pláž, dle mého soudu ale ke koupání příliš není.

Mallorca na Facebooku