Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Protur Floriana Resort, Cala Bona

Hotel Protur Floriana Resort s bazénem, Mallorca

Hotelový komplex Protur Floriana Resort leží v části Son Floriana/Cala Bona, na okraji městečka Cala Millor, má poměrně tichou a klidnou polohu. Pláž Cala Bona je vzdálená asi 450 m, centrum městečka Cala Millor 700 m.

Velmi příjemný hotelový komplex sestává z několika klimatizovaných budov, některé mají výtah. Celkem je v areálu 315 bytových jednotek. V hlavní budově je recepce, místnost se satelitní TV, nekuřácká restaurace, bar – kavárna. Krytý bazén je v provozu do konce května a pak zase od října.
V rozlehlé zahradě jsou 3 bazény, dětský bazén, 3 sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Pro malé děti je k dispozici dětský klub (pro děti 4 – 12 let) a dětské hřiště. Děti mohou také využívat Paradis Park, který leží v blízkosti prázdninového komplexu Safari Park.
V areálu probíhají pravidelné animační programy, jak denní tak i večerní, pro dospělé i pro děti. Pro sportovní vyžití je tu volejbalové hřiště, posilovna, stolní tenis. Za poplatek kulečník, sauna, půjčovna kol, 10 tenisových antukových kurtů.

Ubytování je v apartmánech pro 1 – 4 osoby. Všechny apartmány mají telefon, trezor, satelitní TV, kuchyňský kout, klimatizaci, kombinovanou obývací ložnici. Pravidelný úklid a výměna prádla.
Pobyty v tomto areálu jsou možné buď s vlastním stravováním anebo s polopenzí.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorca, hotel Protur Floriana Resort - možnost ubytování

Komentáře

Dětské animace byly velmi dobré a rozmanité. Animace pro dospělé se nám líbily, nebyly dotěrné. Velmi rozsáhlý hotelový areál je pěkně umístěný v zeleni, s mnoha lehátky v ceně pobytu. Můžeme stoprocentně dále doporučit. Pláž byla v dosahu asi 5 minut pěší chůzí. Nákupy byly možné přímo na pláži, na promenádě. Je zde mnoho restaurací, kaváren, obchůdků. Nekonečná řada restaurací, kaváren a obchodů byla po celé promenádě po pláži až do Cala Millor. Náš pobyt byl s polopenzí, moc nám chutnalo, velmi rozmanité jídlo, výborné rybí pokrmy, pro děti byly vždy hranolky a těstoviny. Obsluha u jídla bezvadná (špinavé talíře byly okamžitě odneseny), švédský stůl byl neustále doplňován.

Mallorca na Facebooku