Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Playa Cala Millor, Cala Millor

Hotel Riu Playa Cala Millor u pláže

Čtyřhvězdičkový hotel Riu Playa Cala Millor je oddělen od pláže pouze pobřežní promenádou. Stojí pouhých 500 m od centra letoviska Cala Millor. Hotel si oblíbili klienti ze všech koutů světa a někteří se do něj již pravidelně vracejí. Hotel je známý díky příjemnému a přátelskému personálu.

V hotelu se nachází 242 pokojů na osmi patrech a 2 výtahy. K hotelovému zařízení dále patří recepce, bar, karetní místnost a restaurace. V přijímací hale je navíc internetový koutek a připojení WLAN (za poplatek). Všechny společenské prostory jsou klimatizované.
Venku najdete bazén s odděleným dětským bazénkem, zastřešenou sluneční terasu s lehátky, podložkami a slunečníky (zdarma), snackbar.

V ceně ubytování je stolní tenis a posilovna, krytý bazén od poloviny září do poloviny června. Hotel několikrát týdně pořádá večerní show nebo živou hudbu, pro děti (4 - 12 let) je k dispozici 6x týdně zábavní program v červenci a srpnu.
Za poplatek je sauna, biliárd, nedaleké tenisové kurty, golfové hřiště, minigolf a vodní sporty na pláži.

Pokoje v mallorském stylu ( cca 18 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, fénem, telefonem, satelitní televizí, sejfem, minibarem, stropním ventilátorem, regulovatelným topením/klimatizací (centrálně řízeno z hotelu), kobercem a balkónem.
Jednolůžkové pokoje (13 m²) jsou vybavené stejně.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaňový bufet nabízí mimo jiné celozrné výrobky, večeře se podává ve dvou časech. Můžete si vybrat z bufetu se studenými či teplými předkrmy a hlavními chody (národní pokrmy i mezinárodní kuchyně), navíc strava pro vegetariány a velký výběr zákusků. Dvakrát týdně se koná tematický bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Riu Playa Cala Millor - ubytování
Hotel Riu Playa Cala Millor s vnitřním bazénem

Místo

Hotel Riu Playa Cala Millor 39° 35' 35.898" N, 3° 23' 0.0456" E
Location

Mallorca na Facebooku