Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Tropicana, Cala Domingos

Hotel Riu Tropicana s bazénem, Mallorca

Hotelový komplex Riu Tropicana má klidnou polohu, přímo v zátoce na koupání Cala Domingos. Městečko Calas de Mallorca je vzdálené asi 4 km. Jsou tu restaurace, nákupní a zábavní možnosti.

Oblíbený, velmi rozsáhlý klubový hotel patří do známého řetězce Riu. Vedle recepce je možnost internetového připojení (za poplatek), minimarket, restaurace, bar s terasou. Celkově je v komplexu k dispozici 356 pokojů.
V zahradním areálu s parkovou úpravou najdete bazén s integrovaným dětským bazénkem, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (gratis), u bazénu bar, na pláži snackbar. Uvnitř areálu jezdí minibus.
Denně probíhá v komplexu denní animační program pro dospělé. 6x v týdnu jsou v hobby-klubu pořádány různé aktivity, několikrát týdně také večerní animační programy. Pro nejmenší jsou denně v dětském klubu RiuLand pořádány zábavné programy (pro děti 4 - 7 let a děti 8 - 12 let). Je tu také dětské hřiště.
V rámci služby all inclusive hotel nabízí možnost plachtění, surfování (od poloviny května do září), jízdu na kajaku, plážový volejbal, stolní tenis, bocciu, minigolf, střílení ze vzduchovky, 3 tenisové kurty s tvrdým povrchem, gymnastiku.

V typickém místním stylu zařízené dvoulůžkové pokoje typu A (asi 16 qm) jsou rozmístěné v dvoupatrových budovách, které leží asi 800 m od recepce. Mají telefon, satelitní TV, trezor (v ceně), stropní ventilátor, sprchu/WC, terasu.
Dvoulůžkové pokoje typu B (asi 21 qm) mají podobné vybavení jako pokoje typu A, jsou ale prostornější a mají terasu. Umístěné jsou v jednopatrových řadových bungalovech. Dětské postýlky lze umístit jen do typu B.
V každém bungalovu je 3 až 5 pokojů.

Stravování: All inclusive - snídaně jsou rozmanité švédské stoly s celozrnnými produkty od 8:00 - 10:30 hodin, kontinentální snídaně pro spáče od 10:30 - 12:00 hodin. Obědy formou švédského stolu s výběrem dezertů od 12:30 - 14:30 hodin. Další malé snacky jsou k dostání v baru na pláži. Káva, čaj, moučníky a snacky se podávají mezi 16:00 – 18:00 hodinou. Večeře formou bufetu, jídla jsou připravována přímo v restauraci. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, víno, pivo, koktejly ve všech barech a v hotelové restauraci mezi 10:30 – 24:00 hodinou.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorca, hotel Riu Tropicana - možnost ubytování

Komentáře

Ač má hotel jen 3*, byli jsme velmi spokojení. Velmi pěkná dovolená, při které se nedá jen tak ležet na pláži. Hotel je velice čistý, nabídka pokrmů rozmanitá a dostatečná. Pokoj se nám velmi líbil, ačkoli koupelna byla dost malá a v pokoji jen základní nejnutnější vybavení. Nejeli jsme ale na dovolenou, abychom seděli na pokoji. Komplex je polohou spíše osamocený, ale do malého městečka je to jen kousek. Odsud je mnoho možností výletů. S jídlem a pitím jsme byli spokojení, pro každého tu bylo něco. Mnoho sportovních a animačních nabídek, po celý den probíhaly zábavné programy, i při špatném počasí.

Mallorca na Facebooku