Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sa Coma De Banyalbufar, Banyalbufar

Hotel Sa Coma De Banyalbufar, Banyalbufar

Hotel Sa Coma De Banyalbufar leží v malebném městečku Banyalbufar, na západním a hornatém pobřeží ostrova Mallorca. Hotel je umístěn ve svahu mezi městečkem a mořem, v srdci pohoří Tramuntana. Jen několik minut pěší chůzí od krásné zátoky.
Na čtyřech patrech je umístěno celkem 32 pokojů. Je zde také malá recepce s barem a terasou, výtah, společenská místnost s TV koutem. Ve venkovním areálu najdete bazén se sluneční terasou (chráněnou proti větru) a lehátky, tenisový kurt.

Příjemně vybavené pokoje mají koupelnu a WC, fén, balkón, klimatizaci, telefon a trezor.

Stravování: Polopenze - snídaně formou švédského stolu, večeře servírovaná o 4 chodech, na výběr je ze 2 hlavních jídel.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Sa Coma De Banyalbufar, Banyalbufar

Komentáře

Kdo hledá ticho a klid a nevadí mu dost odlehlé místo, je zde správně. Nemohli jsme se nabažit úžasného výhledu na moře, jak z pokoje, tak při snídani či u večeře. Podnikli jsme odsud i několik pěších výletů. Další zajímavá místa jsou nedaleko hotelu, dá se k nim dobře dostat zapůjčeným autem nebo autobusem. V koupelně bysme namísto vany uvítali raději sprchu. Z výhledu na moře jsme byli nadšení. Také místní mallorská kuchyně nám velmi chutnala. Snídaňový bufet mohl být trošku pestřejší.

Mallorca na Facebooku