Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Samoa, Calas De Mallorca

Pobřeží Calas De Mallorca s hotelem Samoa

Hotel Samoa leží v centru městečka Calas de Mallorca, pěšky je to asi 200 metrů k zálivu Cala Domingo, vhodnému ke koupání.
Hotel přizpůsobený rodinám s dětmi disponuje 331 pokoji na 8 poschodích a 3 výtahy. Najdete zde recepci s trezorem k pronajmutí, salonek se satelitní TV, klimatizovanou restauraci a útulný bar.

Vedle hotelu je umístěn bazén se sladkou vodou, dětský bazének, letní terasa s lehátky a slunečníky a snackbar u bazénu. Pro nejmladší hosty je zde dětské hřiště a také miniclub pro děti od 4 let. Můžete si zahrát minigolf, stolní tenis nebo tenis.
Hotel pořádá vícejazyčné denní a večerní animační programy pro velké i malé.

Pokoje jsou vybaveny telefonem, trezorem, koupelnou, sprchou, WC a balkonem nebo treasou. Je možno si objednat pokoj s výhledem na moře.
Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky od 10:00 do 23:00 hodin, místní alkoholické i nealko nápoje od 10:00 do 24:00 hodin, odpolední kávu, čaj a pečivo.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Samoa, Mallorca - možnost ubytování

Komentáře

Pro toho, kdo potřebuje k životu jen málo spánku, je tento hotel ideální. Tři hvězdičky jsou v pořádku, hotel je také renovován, až na staré dveře a okna. Všechny pokoje ale nemají klimatizaci. Animační programy byly dobré, služby rovněž. Jídlo bylo rozmanité, také pro děti byl výběr dostatečný.

Mallorca na Facebooku