Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tropicana, Cala Millor

Mallorský hotel Tropicana

Čtyřhvězdičkový hotel Tropicana stojí v klidné okrajové části letoviska Cala Millor, jeho centrum je vzdálené asi 300 m. Písečná pláž, která se pozvolna svažuje do moře, je asi 400 m od hotelu daleko. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bery jsou vzdálené 100 metrů. Hlavní město Palma de Mallorca s letištěm se nachází ve vzdálenosti asi 60 km.

Klimatizovaný aparthotel nabízí ubytování ve 145 jednotkách na čtyřech patrech, v několika budovách s výtahy. K zařízení hlavní budovy patří přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), posezení, televizní místnost, restaurace, bar, kavárna, prádelna, krytý bazén (otevřen mimo hlavní sezónu).

V tropické zahradě zastíněné piniemi a palmami najdete dva plavecké bazény s odděleným dětským bazénem, několik slunečních teras, poolbar. Lehátka a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma, ručníky po zaplacení zálohy.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity - boccia, vodní pólo, šipky, stolní tenis, lukostřelba, posilovna, vnitřní bazén a whirlpool. Pravidelně se pořádají sportovní kurzy, turnaje, zábavné programy, taneční večery a hry. Pro děti je připraven miniclub.
Za poplatek je půjčovna kol, minigolf, billiárd, tenis (asi 100 m od hotelu), finská sauna, jacuzzi, parní lázeň, solárium, vodní sporty na pláži.

Suity mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, sedací kout, oddělenou ložnici, vanu nebo sprchu, WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, lednici, vařič vody, telefon, satelitní televizi, sejf, balkón nebo terasu.
Apartmány ve vedlejší budově mají stejné vybavení.
Úklid pokojů s výměnou ručníků probíhá šestkrát týdně, výměna povlečení 1x týdně.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky a ovoce od 10:30, odpolední káva, čaj a pečivo, zmrzlina pro děti, místní alkoholické i nealko nápoje do 23:00.

(údaje jsou z roku 2011)

Mallorský hotel Tropicana - ubytování
Mallorský hotel Tropicana s restaurací
Mallorský hotel Tropicana s bazénem

Místo

Hotel Tropicana 39° 36' 14.9112" N, 3° 22' 53.0292" E
Location

Mallorca na Facebooku