Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Valparaiso, Cala Murada

Hotelový areál Valparaiso s bazénem, Mallorca

Hotel Valparaiso leží na půvabném východním pobřeží ostrova Mallorca, v městečku Cala Murada. Je umístěný mezi vilami a soukromými domy. Jeho poloha nad mořem na skalisku umožňuje nádherný výhled. Po asi 100 m dlouhém sestupu po schodech se dostanete k zátoce na koupání Cala Domingos. Pláž Cala Murada je vzdálená asi 1 km.

Sympatický hotel s 39 pokoji na 2 podlažích nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí a posezením, internetový koutek (za poplatek), restauraci s panoramatickým výhledem, malý bar s terasou a salónek se satelitní TV.
Ve venkovním areálu je sladkovodní bazén se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma, na kauci jsou k zapůjčení osušky.

Pokoje jsou vkusně zařízené s koupelnou/WC, fénem, telefonem, trezorem, satelitní TV, klimatizací a balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou vydatných švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorca, hotel Valparaiso - možnost ubytování

Komentáře

Velmi pěkný hotel, ve kterém jsme si skutečně dost odpočinuli, přesně tak, jak jsme si představovali. Kdo si představuje tichou a klidnou dovolenou, je tu správně. Popis hotelu odpovídal přesně skutečnosti. Pokud pojedeme ještě někdy na Mallorcu, tak jedině do tohoto hotelu. Městečko se nám moc líbilo, čas tu jen tak volně plynul. Možnosti nakupování asi 10 minut pěší chůze, kavárny také. Pro větší zážitky je třeba jít do jiných okolních obcí a městeček, ale my nešli, nám stačilo toto.

Mallorca na Facebooku