Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vanity Golf, Alcudia

Hotel Vanity Golf, Alcudia

Hotel Vanity Golf se nachází přímo na dlouhé a pomalu se svažující písečné pláži v zálivu Alcúdia. Letovisko Puerto de Alcúdia s krásnou promenádou a mnoha příležitostmi k nakupování a k zábavě je vzdálené jen několik minut pěší chůze.

Moderní hotel disponuje 117 ubytovacími jednotkami na čtyřech patrech a nabízí svým hostům přijímací halu s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), bar, bufet a restauraci. K hotelu patří rozlehlé venkovní plochy s bazénem se sladkou vodou a letní terasou. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, boccia, fitness a whirlpool. Za poplatek je sauna, masáž a zapůjčení jízdních kol. Hotel také nabízí slevu do golfového klubu Alcanada a na jiná golfová hřiště, která si můžete zarezervovat na recepci.

Pokoje jsou pohodlně zařízené kuchyňským koutkem, koupelnou a WC, fénem, telefonem, trezorem k pronájmu, satelitní TV s hudebním kanálem, klimatizací a balkónem. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře.
V hotelu není možné ubytovat děti mladší 18 let.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Vanity Golf - možnost ubytování

Komentáře

Byla to geniální, super odpočinková dovolená s fantastickým jídlem (bufet byl doplňován i v pozdějších hodinách). Hotel je přizpůsoben pro páry, bez otravných animačních programů a díky tomu, že zde můžou být ubytování jen hosté nad 18 let, je zde příjemný klid. Sesterský hotel Viva Garden je naproti tomu kompletně vybaven pro rodiny s dětmi. Poloha přímo na pláži a vše je dobře dostupné pěšky – skvělé!

Mallorca na Facebooku