Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Viva Tropic, Alcudia

Hotelový areál Viva Tropic na Mallorce

Hotel Viva Tropic se nachází v prázdninové oblasti Alcudia. Leží v klidném prostředí, přibližně 200 metrů od kilometrové písečné pláže a asi 10 minut chůze od centra Alcudie a krásného přístavu.

Oblíbené, plně klimatizované prázdninové zařízení střední třídy disponuje 301 studii a apartmány, který jsou rozděleny do tří budov. V kompletně renovované hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí a útulnou sedací soupravou, výtahy, restaurace, bar se satelitní TV, herna a malý obchůdek.

Venku najdete velkou zahradu s tropickými rostlinami a s bazénem se sladkou vodou, letní terasu a bazén se snackbarem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu v ceně, ručníky obdržíte za kauci.
Pro malé hosty je k dispozici každý den miniklub (4-12 let), oddělený bazén se sladkou vodou a dětské hřiště.

V ceně ubytování je multifunkční sportovní hřiště, fitness a minigolf. Za poplatek jsou wellness prostory s krytým bazénem a se saunou, vířivé vany, turecké lázně hamam a masáže, dále půjčovna jízdních kol. Během dne a večer pořádá hotel různé animační a zábavné programy.

Světlé a útulně zařízené apartmány (pro 2-4 osoby) se skládají z kombinovaného obývacího a spacího prostoru s dvěmi postelemi, kuchyňského koutu, oddělené ložnice, koupelny/WC, telefon s přímou volbou, trezor k pronajmutí, satelitní TV s hudebním kanálem, klimatizace a balkón.

Stravování: Vlastní nebo lze objednat polopenzi - snídaně a večeře ve formě bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Viva Tropic - možnost ubytování

Komentáře

Byl to úžasný týden dovolené, hotel i obsluha byli bezvadní. Možnosti využití volného času a animační programy byly ale poznamenány tím, že ještě nezačala sezona. Měli jsme nejdříve pokoj s jednou ložnicí a prostorem ke spaní v rohu a výhled na ulici a parkoviště.. což jsem shledala jako nevhodné pro rodinné ubytování. Mohli jsme se ale za menší příplatek přestěhovat do většího apartmánu s dvěmi ložnicemi a výhledem na bazén. To bylo úžasné. Pokoje byly krásné, čisté a prostorné. Bufet byl ráno i večer bohatý, velmi dobrý a pestrý. Ale dva automaty na kávu byly nedostatečné. Bohužel zde nebyly žádné animační programy pro děti… Sice jich zde nebylo moc, ale někdy pro ně něco mohli uspořádat, aby byl klid. Krytý bazén a lázně naproti tomu byly super. Začátkem března ještě nebylo počasí na to, abychom šli na pláž. Proto nemůžeme posoudit její kvalitu, bylo přeci jen před sezonou.

Mallorca na Facebooku